Praktijk MaduhOver mij

Mijn naam is Monique Lansheuvel. Ik ben geboren en opgegroeid in Suriname en woon nu in Diemen. Ik ben moeder van twee kinderen. Zij zijn mijn spiegel in het leven, waar ik elke dag mijn inspiratie en kracht uit put. Wat ik mijn kinderen meegeef in het leven is zoveel mogelijk zonder oordeel naar een ander te kijken en zo eerlijk mogelijk te zijn in alles wat ze doen. Dit draag ik ook uit in mijn werk, ik probeer iedereen zonder oordeel te benaderen. Want iedereen heeft recht op een nieuwe kans wat je verhaal ook is.

Het kind en zijn omgeving

Ik heb de opleiding HBO-SPH en de opleiding kind-, jongeren- en gezinstherapie gevolgd. Ook heb ik o.a. de opleidingen familie- en tafelopstellingen gedaan. Ik kijk altijd met een systemisch blik naar mijn cliënten. Wat betekent dat ik het belangrijk vind om de client in zijn geheel te zien. Daar horen ouders, familie en omgeving bij. Inmiddels begeleid ik al ruim 30 jaar met liefde en plezier kinderen en hun ouders. Ik probeer zo eerlijk mogelijk te zijn in mijn begeleiding en draai niet om dingen heen. Ben je bereid om je situatie onder ogen te zien en daar ook aan te willen werken, dan ben je bij mij aan het goede adres.

De naam Maduh

De naam Maduh is geïnspireerd door de namen van mijn kinderen, zij zijn mijn grootste inspiratiebron. Mijn ‘oermoeder-gevoel’ komt naar boven als ik over hen praat. De eerste twee letters staan voor moeder (‘Ma’), zo noemen veel kinderen hun moeder. Door de naam sta ik dichtbij wat ik wil uitdragen. Je kunt kinderen niet los zien van hun ouders en hun systeem.

En verder…

Bruis ik van de energie en ben ik een vrolijk mens. Mijn cliënten zeggen vaak dat ik tijdens mijn werk rust uitstraal. Van nature ben ik sportief aangelegd. Ik heb een groot deel van mijn leven gevoetbald en kan nog steeds een aardig balletje trappen. Ik vind dat elk kind lekker moet sporten en zal dit altijd stimuleren in mijn begeleiding. Waar ik blij van word is, als ik zie dat kinderen en hun ouders op eigen kracht verder kunnen en dat ik daar een bijdrage aan heb mogen leveren.